ONMISBARE MEDISCHE INLEGZOLEN

Al weer heel wat jaren geleden heb ik medische inlegzolen van Jurtin System van Ortotek 2.0 aangeschaft. Ik had toen al zo’n 40 jaar (!) last van periodieke rugpijn. Na 10 jaar had een orthopeed vastgesteld dat mijn rechterbeen enkele milimeters korter was dan mijn linkerbeen. Sindsdien is de hak van al mijn rechterschoenen aangepast. De rugpijn werd minder, maar verdween niet.
Jolanda verleidde mij om de medische inlegzolen van Jurtin aan te schaffen. Wat zij me vertelde en uitlegde klonk zeer betrouwbaar. Sinds ik deze inlegzolen gebruik heb ik nooit meer rugpijn, geweldig! Totdat…

Hoe het kon gebeuren weet ik niet, maar enkele weken geleden heb ik twee dagen zonder inlegzolen gelopen. En ja hoor, de rugpijn keerde terug. Toen ik ontdekte dat ik geen inlegzolen gebruikte was mijn verbazing groot. Nog groter was mijn blijdschap dat na twee dagen de rugpijn al weer verdween.
Moet ik nog meer woorden gebruiken om u te vertellen dat ik geen dag zonder die geweldige inlegzolen kan? Aarzel niet, vertrouw op Jolanda en haar deskundigheid, vertrouw op de medische inlegzolen van Jurtin.
Roel S.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *