Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplichte velden

ONMISBARE MEDISCHE INLEGZOLEN

Al weer heel wat jaren geleden heb ik medische inlegzolen van Jurtin System van Ortotek 2.0 aangeschaft. Ik had toen al zo’n 40 jaar (!) last van periodieke rugpijn. Na 10 jaar had een orthopeed vastgesteld dat mijn rechterbeen enkele milimeters korter was dan mijn linkerbeen. Sindsdien is de hak van al mijn rechterschoenen aangepast. De rugpijn werd minder, maar verdween niet.
Jolanda verleidde mij om de medische inlegzolen van Jurtin aan te schaffen. Wat zij me vertelde en uitlegde klonk zeer betrouwbaar. Sinds ik deze inlegzolen gebruik heb ik nooit meer rugpijn, geweldig! Totdat…

Hoe het kon gebeuren weet ik niet, maar enkele weken geleden heb ik twee dagen zonder inlegzolen gelopen. En ja hoor, de rugpijn keerde terug. Toen ik ontdekte dat ik geen inlegzolen gebruikte was mijn verbazing groot. Nog groter was mijn blijdschap dat na twee dagen de rugpijn al weer verdween.
Moet ik nog meer woorden gebruiken om u te vertellen dat ik geen dag zonder die geweldige inlegzolen kan? Aarzel niet, vertrouw op Jolanda en haar deskundigheid, vertrouw op de medische inlegzolen van Jurtin.
Roel S.

R.A. (Roel) Steenbergen

Jolanda is een professionele

Jolanda is een professionele pedicure. Heeft veel geduld voor haar klanten, en werkt ook heel hygiënisch. Ik ga altijd tevreden weg. Ik raad iedereen Jolanda aan voor een goede behandeling!

Loubna

Eindelijk weer gewoon rechtop lopen

Na een periode van bijna een jaar op de ‘voor mij verkeerde’ aangepaste zolen te hebben gelopen met veel pijn in heupgewricht en benen, kwam ik na een tip bij Jolanda terecht. Na een uur bij haar stond ik op zolen waarbij ik weer gewoon kon lopen!! Een verademing!!. De frictie in mijn heupgewrichten was meteen weg, doordat ik recht op mijn hiel stond. De pijn in mijn linkerbeen was hardnekkiger, maar die werd ook geleidelijk aan minder, maar werden soms ook weer heftiger. Dat bleek te ontstaan doordat ik de zolen soms ook in smallere schoenen droeg. Het was even puzzelen om daarachter te komen .Ik heb nu twee paar zolen van verschillende breedte. Ik loop nog niet 100% pijnloos maar het is zoveel verbeterd! Ik vind Jolanda zowiezo heel vakkundig en heel betrokken.. Ze denkt en puzzelt met je mee om eruit te komen. Daarbij kan ik weer op ‘gewone’ leuke schoenen lopen en dat is voor mij ook niet onbelangrijk. Ik ben zo blij met Jolande haar product!

Will

heeft u ook dikke psoriasisnagels

heeft u ook dikke psoriasisnagels aan de handen,die elke x ontsteken en die je liever niet laat zien,want reken maar dat men het veel meer ziet dan aan je voeten…dat je blij bent dat de handschoenen weer aan mogen en dat de dermatoloog je het bos in stuurt;zoek het maar uit!
Ga dan naar Jolanda met haar eeuwige optimisme praat ze je door de jaren heen,want ja het is een lange adem,maar met haar precisie,kundigheid en hygiene,komt ze steeds een stapje verder en daardoor jouw handen ook…Ik verstop ze niet meer….
Aanrader dus !!!!gr.Lenny

lenny philippi

Ik had altijd last van

Ik had altijd last van brandende voeten gedurende de dag en zeker aan het einde van de dag deden mijn voeten behoorlijk pijn. Ik deed mijn schoenen als ik thuis kwam gelijk uit. Een paar jaar geleden ben ik toen via via bij Jolanda terecht gekomen en mijn voetklachten zijn nu in zijn geheel over. Ik ga nu nog maar enkele keren per jaar voor een behandeling naar Jolanda en dat is voldoende om mijn voetklachten te voorkomen. Ik had ook behoorlijk last van mijn rug en heup welke laatste versleten is, daarom heeft Jolanda mij inlegzolen van Jurtin aangemeten. Ik merkte al meteen dat ik qua houding rechter ging lopen en ook mijn heupklachten verminderden aanzienlijk. Verbazingwekkend dat ik via de Jurtin zolen veel rechter en met heel veel minder klachten door het leven ga. Over een paar maanden begin ik aan mijn tweede paar Jurtin zolen. Door Jolanda ga ik stuk vrolijker en met minder pijn door het leven, Jolanda Bedankt !

Aart

Hielspoor de baas…

Sinds een aantal jaren ben ik lekker aan het trailrunnen om me gezond en fit te voelen. En met resultaat. Zelfs de weegschaal liet een mooie daling in gewicht zien. Helaas kwam er een stevige kink in de kabel door een blessure, waarvan de diagnose ‘hielspoor’ was. Een jaar lang gedokterd met rust, behandelingen bij de Osteopaat tot injecties bij de huisarts. Heel veel tips gekregen, maar niets mocht baten. De laatste tip was een doorverwijzing naar Pro-Landa. Aangezien ik alle mogelijkheden wilde onderzoeken en om weer te kunnen rennen, heb ik ‘de stoute schoenen’ 😉 aangetrokken en contact met Jolanda gezocht. Niet alleen werden de medische inlegzolen heel professioneel aangemeten, maar ook werd het van deskundig advies voorzien.
Heb Jolanda eerlijk aangegeven, dat het er wel heel prof uit zag, maar dat ik na m’n opgedane ervaringen uit ging van ‘eerst zien dan geloven’. Het verrassende was, dat Jolanda me niet wilde overtuigen van het feit dat het juist wel een ‘stap’ in de goed richting was, maar dat ze dit juist een goede instelling vond. Eind februari heb ik de zolen gekregen. Het is nu mei. En… ik ren weer (rondes van 10 km). De hielspoor is sterk verminderd, maar niet over. Duikt licht op als ik op blote voeten | sokken loop. Reden te meer om zoveel mogelijk met ‘m’n zolen’ te lopen. Jolanda: Thx XXL!

Ronald

Na een lange weg van bezoeken aan huisarts,specialisten en laserkliniek,kwam ik via laatst genoemde terecht bij Prolanda.
Mijn probleem was voortdurende nagelriemontstekingen,waardoor mijn nagels er niet uitzagen.. Door de tomeloze inzet van Jolanda en haar gedrevenheid om tot een goed resultaat te komen kan ik zeggen dat het resultaat verbluffend is. Dus bij deze hartelijk dank!!!

Frans Eggink

ik ben gerrit ik was al een tijd op zoek naar nieuwe steunzolen.door thuis werkzaamheden kwam ik in contacht met haar man.
Die zij je hebt het zelfde als mij,en vertelde zijn verhaal.
Ik dacht niet geschoten is altijd mis.
Afspraak gemaakt zolen aangemeten.Wat mag je verwachten als je al 8jaar met pijn loopt.
De eerste weken niets,maar naar 2 maanden mag je verlichting verwachten.
Dus gebelt met jolanda die zei dat ze het voor elkaar wilde krijgen met mij.
Ik was op de goede weg met minder pijn,maar door een val zat de pijn er weer volledig in en moest ik opnieuw beginnen nu een week of 6 later kan ik zegen
dat ik bijna pijn vrij mij werk kan doen schaal 1t/m 10 kan ik zegen een 2 heb vaak niet in de gaten dat ik loop te werken zonder pijn
jolanda langs deze weg wil ik je bedanken

Gerrit Zwanepol

Binnen komende bij Jolanda, geeft ze je gelijk een goed gevoel. Ze is een vakvrouw die goed luistert naar je klachten, in mijn geval doorgezakte voorvoeten en dan ook zeer pijnlijk na een dag lopen en staan. Ook onder de hiel stekende pijn.
Ik was dan ook zeer verbaasd dat de Justin zolen geen pelotte (kussentje in de zool) aangebracht kregen, hetgeen bij andere inleg zolen wel altijd het geval is.
Ik heb de zolen ingedaan en vind ze fantastisch, geen spierpijn gehad en kan heerlijk de hele dag lopen zonder zere voorvoeten.
Jolanda heeft kennis van voeten maar ook je hele schoenenvoorraad kan ze met je doornemen dus ik zeg” doen, maak die afspraak “.

Lies

Toen ik na een langdurige ziekte weer wat wilde gaan wandelen bleek dat onmogelijk door een snerpende pijn in de voorvoeten na plm. 5 minuten lopen. Nu had ik al steunzolen (ik hoor bij de platvoet indianen) maar die hielpen me ook niet. Integendeel. Als ik ze uit mijn schoenen haalde had ik minder pijn in de voeten maar kreeg ik wel weer last van mijn rug. Die steunzolen waren dus niet meer de juiste oplossing. Via via kwam ik aan het adres van Jolanda Prolanda. Onder het motto, baat het niet het schaadt zeker niet maakte ik met haar een afspraak. Ik kan niet zeggen met 100% overtuiging want ik was sceptisch na alles wat ik op voetengebied al had meegemaakt. Jolanda maakte een betrouwbare en deskundige indruk, gaf aan dat het wel een aantal weken kon duren voor ik aan de nieuwe zolen gewend was maar dat ik wel moest doorzetten. Wel, dat heb ik gedaan. De eerste zes weken, geen verbetering. Na die periode begon de pijn in mijn voeten plotseling minder te worden wat mij stimuleerde door te gaan. Nu, vier maanden na aanschaf, voel ik niet meer dat ze in mijn schoenen liggen, loop en wandel ik pijnvrij en heb ook geen last meer van mijn rug. Ik loop meer rechtop en de Jurtin zooltjes voldoen volkomen aan de beloftes en verwachtingen. Jolanda, bedankt voor je behandeling en adviezen. Nu nog een beetje conditie opdoen en ik ben weer klaar voor alle soorten pijnvrije wandelingen.

Jan Pot

Ik ben Jantje van Biessum 54 jaar en heel blij met de zolen van Jurtin Medical System.
Op 20 februari ben ik geopereerd aan mijn voet er is een stukje bot verwijderd dat door groeide.
Op advies van mijn chirurg moest ik in het ziekenhuis zooltjes aan laten meten, die ik later aan Jolanda heb laten zien.
Ze zei dit is niet goed je staat er over heen en je staat scheef dus ik terug naar de podoloog in het ziekenhuis.
Ik moest gelijk aangepaste schoenen er werd een gipsafdruk gemaakt en ik kreeg proef schoenen met een zacht materiaal zool, maar aan het scheef staan werd niks veranderd.
Toen ik mijn originele schoenen kreeg verging ik van de pijn ook na meerder keren een aanpassing laten doen het was waardeloos.
In mei kwam ik bij Prolanda en ze heeft me de nieuwe zolen aan gemeten ik ben die middag nog naar een fair geweest waar ik geen last had.
De volgende dag en de eerste week was ik wat moe maar ook dit verdween snel.
Onze dochter is in juni getrouwd ik heb gedanst de polonaise mee gedaan en het gaat prima.
Ik ben heel erg blij met deze zolen en ook mijn fysiotherapeut zegt dat het goed is want ik sta sinds jaren RECHT.
Super gelukkig dank je wel Jolanda.

Jantje van Biessum

Mijn ervaring met de zool die past, van Jurtin Medical System.
Na een lange weg van veel pijn in mijn voeten en lichaam, heeft mijn Pedicure de oplossing gevonden.
Door deze zool ervaar ik minder pijn en lichaamsklachten.
Ik heb meer energie voor mijn dagelijkse dingen en heb meer rust gevonden.
Voor iemand met probleem / pijnlijke voeten, zou ik zeggen, neem eens contact op met mijn pedicure.
Wie weet en kan ook deze inlegzool ook wat voor u betekenen.
Pro Landa Bedankt

Toos Dellemijn.

Ik heb nu ongeveer 2 maanden de zolen in het begin heb ik veel pijn gehad en blaren maar nu ben ik er heel blij mee nergens meer last van had eerder veel last met lopen van mijn heup maar sinds ik de zolen heb niet meer .ik merk ook dat ik veel rechter sta
Ik zou het iedereen aanraden.

Thea zaal

Als herboren ben ik teruggekomen van Jolanda.
Een maand geleden kreeg ik hielspoor en ik had al een schimmelnagel.
Iemand verwees mij naar Prolanda in Hattem.
Zij zou zooltjes maken die hielspoor verlichten of zelfs zou doen
verdwijnen.
Zo gezegd zo gedaan. Ik kon onmiddellijk bij haar terecht.
De vakkundige vakvrouw zag meteen wat er mis was met mijn voeten.
Kreeg uitgebreid uitleg over wat er aan de hand was.
En nu een maand later bent ik mijn hielspoor kwijt en mijn schimmelnagel
bijna verdwenen.
Chapeau Jolanda een tevreden klant uit Apeldoorn.

Jacques van Meurs

Ik ben in april 2015 via de lazerkliniek bij Jolanda terrecht gekomen met ernstige schimmelnagels die ik misschien al wel 20 jaar had. Ze heeft heel erg haar best gedaan en heeft het voor elkaar gekregen dat de schimmelnagels verdwenen zijn en er zo langzamerhand gezonde nagels tevoorschijn komen. Het is een vrouw die een enorme kennis heeft en haar patiënten een warm hart toe draagt.
Staat altijd voor iedereen klaar.

Rob Schmidt

Ik ben nu voor het eerst bij jolanda in haar praktijk geweest. Je voelt je meteen thuis. ze is erg klantvriendelijk en ze weet waar ze het over heeft. Professioneel en punctueel. Ik ga voor het behandelen van mijn schimmelnagels in combinatie met laser behandeling. Ik ben zeer tevreden, dus als je zit te twijfelen, maak gewoon een keer een afspraak en je zult zien dat je er blij weggaat en voor de prijs hoef je het helemaal niet te laten! Een gehele voetbehandeling van 1 uur voor €27,50. Dat is nog betaalbaar ook.

Elise

Jolanda wat ben je toch een kanjer en wat heb jij een geduld.
MIjn voeten zijn om door een ringetje te halen.
Ik ken ze na 3 maanden niet meer terug!!!!!!!
Dikke pluim voor je fantastische behandelingen geweldig.
Ik ben heel blij dat ik PRO LANDA heb mogen ontdekken.
Zeer tevreden klant uit …..Apeldoorn.

Gerda

Ik kom al vanaf het begin bij Jolanda voor de pedicurebehandelingen. Ze is erg nauwkeurig en weet waar ze over praat. Ik heb altijd likdoorns aan mijn beide kleine tenen. Jolanda verwijderd deze altijd heel goed. Sinds drie maanden heb ik de inlegzolen van Jurtin. Deze bevallen mij erg goed. Je staat goed rechtop en vermoeide/pijnlijke benen zijn verleden tijd. Ook mijn likdoorns worden minder en zitten minder diep.
Mijn vriend heeft ook de Jurtin zolen is ook tevreden. Hij had met wielrennen altijd koude voeten, maar sinds hij de zolen gebruikt niet meer.
Ik ben dus zeker een tevreden klant!

Esther

Ik kom nu een aantal maanden bij ProLanda. Ik vond het erg spannend om mijn voeten aan een medische pedicure te laten zien. Ik heb al langere tijd schimmelnagels (verkleurd en dik) en schaam me hier erg voor. De eerste keer bij Jolanda voelde direct goed. Ze nam alle tijd voor me en behandelde mijn voeten erg zorgvuldig. Ze is secuur en deskundig. Mijn nagels knappen enorm op sinds mijn komst bij Jolanda.
Ik vind het (nog) lastig om slippers aan te hebben omdat mijn nagels er anders uitzien. Ze vertelde dat ik ook gelnagels (speciaal voor schimmelnagels) bij haar kon laten zetten. Dit heb ik gedaan, wat een verschil, echt een aanrader! Ik heb mooie glanzende nagels en kan de hele zomer zorgeloos rondlopen op slippers. Bedankt ProLanda!

Jeanine

Jolanda, wat ben ik blij met jou! Via mijn vader ben ik bij jou terecht gekomen. Op dat moment, zo’n twee jaar geleden, was ik zwanger van ons eerste kindje en had denk ik wel 18 likdoorns onder allebei mijn voeten. Wat ben je druk geweest met me. En je bleef zo rustig en behulpzaam totdat je ze allemaal weg had. Je bent altijd secuur en heel bekwaam. Het maakte jou niks uit hoe lang het duurt, als er maar een goed resultaat is. Sindsdien hebben we om de 5-6 weken een afspraak gepland om alles goed bij te houden. Het blijft hard werken, maar wat een verschil met het begin. Je houdt het super onder controle. Ik hoef maar te bellen en ik kan komen. Dank je wel daarvoor! Groet, DP

DP

Door mijn dochter Gabriëlle , die de vertegenwoordiging heeft van de medical zolen vanJurtin in Zweden, ben ik in de praktijk van Jolanda terecht gekomen.Zij heeft mij toen een paar zolen aangemeten,waarbij ze ontdekte, dat ik redelijk wat likdoorns had.Jolanda heeft daar enkele van behandeld,tot volle tevredenheid.Als ik Jolanda een cijfer moet geven ,krijgt ze van mij een 10. Wat een vakvrouw!En een geweldig uitgeruste praktijk.

Maud Haasdijk

Door goede berichten van Toos ben ik ook naar Jolanda gegaan.Ik had al een paar jaar steun zolen en slijtage in mijn voorvoet maar nog altijd pijn mijn voeten. Ook een versleten rug dus houding is voor mij heel belangrijk. Ik heb bijna geen last van mijn voeten en drukpunten waar zich altijd eelt vormde zijn ook minder en mijn houding is goed. Ik loop rechtop .Dus ben vol lof en kan dit iedereen aanraden. Ik ben er blij mee. Jolanda bedankt.

Corry Pelle

Deze website is gerealiseerd door bco reclameburo Kampen | © Copyright - Prolanda